Nyomás-, hőmérséklet és áramláskapcsolók

A Honeywell FEMA márkájú nyomáskapcsoló sorozatai, ipari hőmérséklet érzékelői és áramláskapcsolói a rendkívül széles választéknak köszönhetően az iparnak szinte minden területén előfordulnak. Az elektromechanikus elven működő nyomáskapcsolók léteznek túlnyomás, abszolút nyomás, differenciális nyomás és vákum érzékelésére, illetőleg kapcsolására alkalmas kivitelben. A hőmérséklet érzékelők, másnéven ipari termosztátok ugyancsak elektromechanikus elven működnek és léteznek egyszerű helyiséghőmérséklet érzékelő, kapilláris, valamint merülőhüvelyes kivitelben. Valamennyi nyomáskapcsoló és hőmérséklet érzékelő típusnak létezik normál ipari és robbanásveszélyes környezetben telepíthető kivitele is. Mindemelelett a legtöbb nyomáskapcsoló rendelkezik SIL2 minősítéssel.

Az ugyancsak elektromechanikus felépítésű áramláskapcsolók légcsatornában áramló levegő, illetőeg csőben áramló folyadékok áramlásának érzékelésére szolgálnak többféle kivitelben.

Az elektromechanikus eszközöket az új fejlesztésű elektronikus, kijelző nélküli vagy kijelzővel is ellátott nyomás, differenciális nyomás és hőmérséklet érzékelők és kapcsolók egészítik ki.

Nyomás-, hőmérséklet és áramláskapcsolókKATALÓGUS LETÖLTÉSE