Bemutatkozó

Cégünk a VF Automatika Kft 2002 óta van jelen az ipari automatizálási elemek piacán. Célunk, hogy magas műszaki színvonalú és kiváló minőségű termékekkel, valamint szolgáltatásokkal álljunk az Érdeklődők rendelkezésére. Tevékenységünk magában foglalja az automatizálási elemek forgalmazását, a műszaki tanácsadást és a kapcsolódó egyéb mérnöki szolgáltatást.

A forgalmazott termékekkel a gépautomatizálás, a folyamatautomatizálás és az ipari szűréstechnika igényeket kívánjuk lefedni. Ezek a termékek elsősorban két világmárka, a Honeywell és a Parker kínálatából kerülnek ki, de emellett forgalmazzuk a német Schubert&Salzer és a GSR Ventiltechnik szabályozó-, illetőleg mágnes szelepeit is. Partnereink között megtalálhatók a tervezéssel foglalkozó mérnökirodák, a célgép gyártók, a rendszerépítők, valamint végfelhasználók az ipar számos területéről. Végfelhasználóink között vannak néhány fős kisebb cégek, ugyanakkor multinacionális nagyvállalatok is.

Valamennyi munkatársunk műszaki felsőfokú végzettségű, amely biztosítja a magas színvonalú mérnöki szolgáltatást az ajánlatkészítéstől a szoftverfejlesztésen át a komplett megoldások kivitelezéséig.

Cégünk 2004. óta ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A honlapunk elsősorban áttekintő jellegű, részletes műszaki információkkal elsősorban írásban, személyes találkozások alkalmával, esetleg telefoni megbeszélés formájában szolgálunk.
A jelenlegi partnereink eddigi bizalmát ezúton is köszönjük és reméljük, hogy a jövőbeli ügyfeleket is megelégedésükre tudjuk szolgálni.

Tisztelettel:
Vad Ferenc