Terepi műszerek és kiegészítők

Nyomásmérés

A Honeywell SmartLine® nyomás távadó sorozata magában foglalja a nyomáskülönbség, abszolút nyomás, túlnyomás, karimás és leválasztó membrános távadókat, globális jóváhagyásokkal és SIL minősített kivitelekben, az iparban egyedülálló, akár 15 éves garanciával.

Hőmérsékletmérés

A SmartLine® hőmérséklet távadó sorozat háromféle konstrukciós kialakításban érhető el, amellyel a felhasználó kiválaszthatja mind a műszaki tartalmat illetően, mind pedig az ár vonatkozásában az alkalmazáshoz leginkább illeszkedő típust. A távadók elérhetők OEM csomagokban és felhasználásra kész kialakításban is, globálisan elfogadott jóváhagyásokkal, kommunikációs módozatokkal és diagnosztikai funkciókkal.

Szintmérés

A SmartLine® közeggel nem érintkező és vezetett hullámú radaros szintmérő műszerekkel lehetővé válik folyadékszintek, granulátumok és fázishatár szintek mérése is. A közös elektronikai platform megkönnyíti a telepítést, az üzembe helyezést és a rendszerhez történő csatlakozást is. A kétvezetékes rendszer csökkenti a huzalozási igényeket és így a bekötéssel járó költségeket is.

Áramlásmérés

A VersaFlow áramlásmérők követik a Honeywell szigorú minőségi, magas műszaki tartalomra és nagy megbízhatóságra vonatkozó stratégiáját, teljes körű, globális háttértámogatással.

Konfigurációs és eszközkezelő megoldások

A konfigurációs és eszközkezelő műszerek széles választéka lehetővé teszi a berendezések konfigurálását, monitorozását és helyes működésük vizsgálatát mind a Honeywell által gyártott, mind pedig más gyártású műszerek vonatkozásában.

Vezeték nélküli rendszerek

A Honeywell olyan egyedüli vezeték nélküli rendszert kínál, amely több ipari protokollt is támogat egyidejűleg. A vezeték nélküli rendszerek egyszerűen kezelhetők és hatékonyan működtethetők.

Terepi műszerek és kiegészítőkKATALÓGUS LETÖLTÉSE